Експлозии в Крим - затвориха Керченския мост

Русия обяви, че ПВО работи непрекъснато

Взривове в Крим
Взривове в Крим Източник: Колаж/Главред

През нощта на 30 април се чуха експлозии във временно окупирания Крим. Руските нашественици блокираха Кримския мост. "В Симферопол се чуват експлозии", пишат местните жители. Междувременно Кримският мост беше блокиран", съобщи Telegram каналът Astra в 01:39 часа.

 

 

Според Telegram канала Shot е имало силни експлозии над Симферопол и Джанкьой. По предварителни данни силите за противовъздушна отбрана са работили. "Според абонатите на SHOT първите експлозии са били чути около 1:25 ч. през нощта, общо са били чути повече от десет мощни взрива", се казва в съобщението.

 

 

Каналът уточни, че по-рано е било съобщено за ракетната опасност над Кримския полуостров. В 02.09 часа движението по Кримския мост е възобновено. Трябва да се отбележи, че в Джанкьой се намира летището на окупаторите и е базирана една от бригадите на руската окупационна армия.

Още от "Светът"

Ген. Каволи: Победата на Украйна няма да е достатъчна - Русия ще бъде заплаха в продължение на много години

Кремъл се опитва да възстанови загубите си в Украйна, за да концентрира основните си сили в западните райони на Руската федерация, заяви командващият силите на САЩ в Европа

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени