Условна присъда и глоба от 200 лева за шофиралата пияна Калина Сакскобургготска

Тя трябва да заплати и сумата от 17 953, 34 лева, която се равнява на автомобила, който е шофирала

Калина Сакскобургготска
Калина Сакскобургготска Източник: Facebook

Районен съд – Самоков постанови условна присъда в рамките на осем месеца на Калина Саксобургготска и глоба в размер на 200 лева, след като редуцира наказанието ѝ с една трета.

 

Тя трябва да заплати и сумата от 17 953, 34 лева, която се равнява на автомобила, който е шофирала, стана известно по време на днешното заседанието по делото. Решението на съда подлежи на обжалване и протест пред горната инстанция.

 

Районна прокуратура Самоков привлече към наказателна отговорност Калина Саксобургготска заради това, че на 19 август м.г. е управлявала автомобил след шофиране с алкохол в кръвта, като й бе наложена мярка за неотклонение "подписка".

 

Калина Саксобургготска присъстваше на днешното заседание, но напусна залата, заедно със съпруга си Китин Муньос, като съдът отбеляза, че това е станало поради здравословни причини.

Още от "София-област"

Борисов в Самоков: ГЕРБ ще бъде водещ при съставяне на следващото правителство! (ВИДЕО)

ПП излъгаха целия народ, милиарди потекоха към фирмите им. Много ми се иска българите да разберат как тези хора се облагодетелстваха както не може да си представите през тези 3 години

Прочетете повече прочетете повече

Министър Коритарова: Пътната безопасност е приоритет, възстановяваме поддържането на пътищата

Председателят на ЕЦТП Диана Русинова посочи, че поради липсата на средства и договори през последните години има фатални пропуски в поддържането на пътната инфраструктура

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени