АПИ: В нощта вторник срещу сряда ограничаваме движението в тръбата на тунел "Траянови врата" за Бургас на АМ "Тракия"

Ще се почистват стените и пътната настилка в съоръжението

Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ)
Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ) Източник: Zonanews

От 20:00 часа във вторник (23 април) до 6:00 ч. в сряда (24 април) ще се ограничи движението на всички автомобили в тръбата за Бургас на тунел "Траянови врата" на АМ "Тракия", съобщават от АПИ.

 

Спирането на трафика през нощта е за почистване на стените на съоръжението и пътната настилка. Пътуващите към Бургас ще се пренасочват в тръбата за София, където трафикът ще се осъществява двупосочно.

 

Агенция "Пътна инфраструктура" апелира шофьорите да спазват стриктно поставената пътна сигнализация и да карат внимателно, спазвайки дистанция. Да се движат със съобразена скорост и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи.

Още от "София-област"

Борисов в Самоков: ГЕРБ ще бъде водещ при съставяне на следващото правителство! (ВИДЕО)

ПП излъгаха целия народ, милиарди потекоха към фирмите им. Много ми се иска българите да разберат как тези хора се облагодетелстваха както не може да си представите през тези 3 години

Прочетете повече прочетете повече

Министър Коритарова: Пътната безопасност е приоритет, възстановяваме поддържането на пътищата

Председателят на ЕЦТП Диана Русинова посочи, че поради липсата на средства и договори през последните години има фатални пропуски в поддържането на пътната инфраструктура

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени